Εικόνα Ορκομοσία Φοιτητών
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτ/λεπτα

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για την απονομή τίτλων σπουδών, θα γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία το αργότερο έως και την Δευτέρα 03/07/2023 και ώρα 23:59 μ.μ.


Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27.07.2023 και ώρα 11:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του  κτιρίου Κ-24, του Πανεπιστημίου Πατρών στο Μεσολόγγι και αφορούν τους φοιτητές/τριες των εξής Τμημάτων:

  • α) Γεωπονίας (μεταβατικό) του Πανεπιστημίου Πατρών,
  • β) Τεχνολόγων Γεωπόνων του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και
  • γ) Θ.Ε.Κ.Α. του πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές που θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην εξεταστική του Ιουνίου-Ιουλίου 2023 ή έχουν ολοκληρώσει προγενέστερα, προκειμένου να λάβουν μέρος στην Ορκωμοσία της 27ης Ιουλίου 2023, θα πρέπει να υποβάλλουν «Αίτηση Ορκωμοσίας» στη Γραμματεία του Τμήματος Γεωπονίας με τους παρακάτω δύο τρόπους:


1ος τρόπος: Υποβολή Αίτησης Ορκωμοσίας  και λοιπών Δικαιολογητικών μέσω της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτημάτων

Μεταβείτε στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτημάτων από τον σύνδεσμο https://eservice.upatras.gr  και ακολουθήστε τις επισυναπτόμενες “Σύντομες οδηγίες για την υποβολή «Αίτησης Ορκωμοσίας (για προπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες)» μέσω της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτημάτων“.

Το σύστημα ενημερώνεται αυτόματα για τις αλλαγές στην κατάσταση της αίτησής σας και εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία της διεκπεραίωσής της θα αναρτηθεί στην πλατφόρμα το ψηφιακά υπογεγραμμένο έγγραφο απάντησης.

Επίσης μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη και το ιστορικό των αιτήσεών σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).


2ος τρόπος: Αποστολή αίτησης  και των δικαιολογητικών  στο e-mail της Γραμματείας

Στην περίπτωση αυτή  οι υποψήφιοι Πτυχιούχοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη “Αίτηση Ορκωμοσίας” και μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά  που  αναφέρονται παρακάτω ,  θα πρέπει να τα στείλουν αποκλειστικά και μόνο από το Ακαδημαϊκό τους e-mail, στο e-mail της Γραμματείας


Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.


Δικαιολογητικά προς Κατάθεση

  1. Υποβολή αίτησης προς ορκωμοσία. (Επισυνάπτεται).
  2. Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του αιτούντα/αιτούσης από ΚΕΠ ή ηλεκτρονική έκδοση υπεύθυνης δήλωσης μέσω του gov.gr ότι δεν έχει καμία εκκρεμότητα με: α) τη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών για σίτιση ή στέγαση και β) τις Βιβλιοθήκες του Πανεπιστημίου Πατρών (Κεντρική Βιβλιοθήκη Παν/μίου Πατρών με έδρα το Ρίο, Βιβλιοθήκη στο Κουκούλι και Βιβλιοθήκη Μεσολογγίου) για βιβλία. (Επισυνάπτεται).
  3. Αντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας.
  4. Αίτηση εγγραφής στο δίκτυο αποφοίτων. (Aφορά μόνο τους υποψηφίους πτυχιούχους του Τμήματος Γεωπονίας (μεταβατικό) του Πανεπιστημίου Πατρών). (Επισυνάπτεται).
  5. Την ημέρα της ορκωμοσίας σας απαιτείται η προσκόμιση της πρωτότυπης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας στην Γραμματεία του Τμήματος, προκειμένου να ακυρωθεί. Σε περίπτωση απώλειας της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας θα πρέπει να υποβάλλεται Υπεύθυνη Δήλωση Απώλειας Ακαδημαϊκής Ταυτότητας μέσω του gov.gr 

Σημειώνονται επίσης τα εξής:

Α) Αίτηση ορκωμοσίας γίνεται ακόμα κι αν δεν έχουν οριστικοποιηθεί όλα τα βαθμολόγια.

Β) Η αίτηση ορκωμοσίας ακυρώνεται στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν οι σπουδές.